Vergoedingen 2024

Er zijn een hele hoop zorgverzekeraars. Maar bij welke zorgverzekeraar kunt u bij mij terecht?
Ik adviseer je om een kijkje te nemen op www.batc.nl en klik op de lijst 'vergoedingen 2023'. 
Vraag hierna ook bij je zorgverzekering je polis voorwaarden.

Wel vergoeding voor o.a. CZ en Zilveren Kruis.

 Geen vergoeding voor alternatieve geneeswijzen: Anderzorg, Hema, Interpolis en Just. 
De BATC zorgverlener wordt niet vergoed door: de VGZ-groep (incl. iptiQ), DSW, Pro-Life en ‘Zorg en Zekerheid’. 
De Amersfoortse vergoedt alleen Acupunctuur of Shiatsu therapie .
Ditzo vergoedt alleen een natuurgeneeskundige behandeling indien die door een BIG-geregistreerde arts wordt uitgevoerd. 

BATC beroeps registratie nr : BR-02739                       

AGB zorgverleners code       : 90104869                        

AGB praktijkcode                   : 90064161                        

Klacht- en Tuchtrecht nr.      : KB 1701.2330 

Veelgestelde vragen:

Wat is het verschil tussen een fysiotherapeut en een BATC therapeut?

Een BATC therapeut valt onder de alternatieve geneeswijze van je verzekering. Iedere alternatieve therapeut heeft zijn/haar vakgebied. 

Wat is het verschil tussen een masseur en een BATC therapeut?

Door het behalen van een medische opleiding en verschillende behandelingsmethodes/ opleidingen / cursussen, heb ik me aan kunnen sluiten bij een beroepsvereniging. Hierdoor kunnen mijn cliënten in aanmerking komen voor een gedeeltelijk of volledige vergoeding van een behandeling.  

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding?

Check altijd je polis of bel uw zorgverzekeraar. Vertel dat u in behandeling wilt door een Complementair BATC therapeut ® . Hierboven staan mijn AGB codes. Deze kunt u doorgeven en vragen of u in aanmerking komt voor een vergoeding

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan na de behandeling met pin, contant of bankverzoek. Voor cliënten die komen voor een natuurgerichte consult, krijgen ze na de behandeling een factuur mee. Deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar, waardoor de behandeling gedeeltelijk of geheel vergoed wordt.

Ik heb veel pijn, wat kan ik doen?

Voor advies over uw klacht(en), kunt u me altijd bereiken. Indien ik niet opneem, bel ik z.s.m. terug. Een afspraak voor een behandeling kan z.s.m. worden ingezet. Ik zal proberen zo snel mogelijk een tijdindicatie te geven.

Wat is jouw specialisatie? 

Mijn specialisatie is allround. Ik behandel bijvoorbeeld veel arm, nek, schouder, rug, hoofdpijn klachten. Dit door verschillende oorzaken zoals werk, houding, stress etc. Door mijn sportachtergrond en werkervaring heb ik een specialisatie bij verschillende sport gerelateerde klachten en/of blessures. Maar voor een ontspanningsmassage bent u ook in goede handen!

Cadeaubon

Mijn praktijk heeft een eigen cadeaubon. Deze zijn verkrijgbaar voor een behandeling naar keuze en zijn twee jaar geldig na aankoop.

Openbaar Vervoer

Mijn praktijk is gevestigd in Sprundel. Er is een bushalte die 5 a 10 minuten lopend van mijn praktijk is. Dit is busline 312 vanuit Roosendaal of Breda.

Therapie of massage aan huis?

Soms is het voor u niet mogelijk om naar de praktijk te komen of blijft u misschien liever thuis? Er is mogelijkheid dat ik me kan verplaatsen met massagebank, olie en handdoeken. 

Ik heb een andere vraag

Voel vooral vrij om met mij contact op te nemen per mail, app of gelieve te bellen, zodat ik uw vraag het beste kan beantwoorden.